Gå direkt till vår anmälningssida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
UPSALA IF FRIIDROTT
Glädje. Gemenskap. För alla. Utvecklas tillsammans.

Anmälan 2024
I nedanstående text hittar du info om anmälan till våra träningsgrupper. 
 
Vi välkomnar alla barn och ungdomar till våra träningsgrupper, oavsett tidigare erfarenheter och bakgrund. Vi vill att just DU ska blir medlem och börja träna i en av våra grupper. Träningen anpassas så att den ska passa alla och du kommer få möjlighet att testa på alla friidrottens grenar. Vi har grupper från 5 år (Födda 2019) och uppåt.
 
Anmälan till träningsgrupperna för vårterminen öppnas i december: Träningarna hålls i friidrottshallen i IFU-Arena och på Uppsala Friidrottsarena som ligger bredvid varandra. Info om träningstider finnes under varje grupp på bokningssidan. Färgerna på grupperna har ingen betydelse, bara för att vi ska hålla dem separerade administrativt. Det går bra att anmäla sig under terminen och "hoppa in". 
 
Terminstart vecka 3 och terminen slutar med ett klubbmästerskap vecka 19
 
 
 
 
 
Har du några frågor? Se FAQ Frågor och Svar 
Miniorlandslaget

Atea och Upsala IF Friidrott (UIF) startade under hösten 2022 Miniorlandslaget i Uppsala – då ett nytt initiativ att helt kostnadsfritt prova på friidrott för barn och unga från idrottssvaga områden (Gottsunda, Gränby och Stenhagen).

 

Initiativet blev väldigt framgångsrikt och nu kan Atea och UIF glatt meddela att Miniorlandslaget fortsätter även under hösten 2023 och in i 2024.

 

ANMÄL DIG TILL MINIORLANDSLAGET HÄR!

 

Information om Svenska Miniorlandslaget

Atea och UIF startar miniorlandslag i Uppsala

 

 
SAMARBETSPARTNERS