SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
UPSALA IF FRIIDROTT
Glädje. Gemenskap. För alla. Utvecklas tillsammans.

Handla online

Från och med 17/12 2020 kan du handla dina Upsala IF-kläder online och sen hämta din saker hos våran leverantör Toni Reklam i Boländerna.

Du beställer enkelt på nätet och swishar när du fått bekräftelsen till mailet. Du blir sen kontaktad när dina kläder kommit och hämtar dom hos Toni Reklam. 
 
Så här går du tillväga:
1) Gå till www.tonireklam.se
2) Välj "Logga in" och "Skapa nytt konto"
3) Välj Privatperson (och fyll i dina uppgifter)
4) Ange registeringskod längst ner i formuläret. VIKTIGT! Kod: ToniUIF
5) Sen loggar du in och väljer "UIF" under produkter. Beställ det du önskar.
6) När du fått en bekräftelse per epost swishar du enligt instruktionerna i malet direkt, Obs! VIKTIGT! 
 
Alla online-beställningar över 400kr före 31 januari 2021 får en Snygg UIF-mössa på köpet!
 
UIF-Kläder 2022

Upsala IF Friidrott har från och med 1 januari 2020 en ny klädsponsor.

 

Vi har tillsammans med TONI Reklam och Craft of Scandinavia ingått ett trepartsavtal som innebär att Craft kommer att vara klubbens nya officiella klädleverantör de kommande 3 åren (2020-2022). 

 

Kläderna distribueras av Uppsalaföretaget TONI Reklam och gemensamma utprovningar kommer att hållas kvartalsvis.  Varje utprovning kommer att utlysas på hemsidan och via övriga sociala kanaler. Kläderna beställs och betalas på plats under utprovningarna och hämtas sedan ut av medlemmen i TONI Reklams lokaler på Svederusgatan 1 i Uppsala.

 

Förutom vid utprovningarna finns kläderna även att se och prova hos TONI Reklam på vardagar mellan 8-17. De mest populära delarna av kollektionen kommer att finnas i lager och gå att köpa på plats. 

 

Från och med 1 januari 2020 gäller endast märket CRAFT på tävlingskläder för samtliga medlemmar i Upsala IF Friidrott oavsett ålder och tävlingsnivå.

 

 
SAMARBETSPARTNERS