Gå direkt till vår anmälningssida!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
UPSALA IF FRIIDROTT
Glädje. Gemenskap. För alla. Utvecklas tillsammans.

Stavhopp äldre
Danya, Johanna, Jakob och Malin

Ledare i stavhoppsgruppen äldre

- Danya Ostrovskyi, mycket erfaren stavhoppare från Ukraina.

- Malin Forsell, aktiv veteranfriidrottare och svensk rekordhållare i K40 stav. Även tränare i Enköpings AIF.

- Johanna Höglund, ny inom stavhopp men med lång erfarenhet som gymnastiktränare på elitnivå. Johanna är utbildad mental/personlig coach (via ICF).

 

Gruppen tränar från den 10 oktober 2023 på tisdagar kl 18-20 och lördagar kl 11-13 i IFU.
Gruppen välkomnar ungdomar födda 2009 eller tidigare som har lite erfarenhet av stavhopp sedan tidigare. På träningarna får man lära sig grundläggande stavhoppsövningar, gymnastikövningar för stavhopp och stavhopp med ansats.

 

Gruppen är öppen både för aktiva från UIF som även tränar med andra träningsgrupper samt aktiva från andra klubbar än UIF. Om man inte tränar i andra träningsgrupper i UIF anmäler man sig i UIFs bokningssystem under Senior till ”Stav”. Man betalar då 1549 kr/år (för medlemsavgift och träningsavgift) för att vara med och träna i träningsgruppen.

Då träningsgruppen tränar i IFU på tider som inte är bokade av UIF behöver man även betala inträde till IFU arena för att vara med och träna i gruppen. Det gör man genom att köpa träningskort för 2859 kr/år (förutsatt att man betalat träningsavgift till någon träningsgrupp hos UIF).

 

Just nu finns det plats för fler aktiva i gruppen.

Kontakta någon av tränarna för mer information eller kom ner till en träning och prova. 

Tränare Äldre, Malin Forséll malin@djurby.se, 073-9325777

Tränare Äldre, Johanna Höglund johanna.hoglund1970@gmail.com, tel 070-28 38 567

 

 
SAMARBETSPARTNERS