Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
UPSALA IF FRIIDROTT
Glädje. Gemenskap. För alla. Utvecklas tillsammans.

Idrottsmedicin
Upsala IF har ett samarbete med Nyby vårdcentral där idrottsläkare Ashkan Kiani hjälper oss med första bedömningar av både skador och andra frågeställningar. Han kan därefter remittera vidare till magnetkamera, sjukgymnast, dietist, psykolog och specialistvård på Akademiska/Elisabeth sjukhuset med mera.
Läkare
Upsala IFs idrottsläkare
Ashkan Kiani
Presentation Ashkan

Jag heter Ashkan Kiani och är 40 år gammal. Jag är Specialist i Allmänmedicin sedan 8 år tillbaka. Blev klar med läkarutbildningen 2002 från Uppsala universitet där jag parallellt med studierna spelade Basket med Uppsala Basket på Elitnivå i 5 årstid.

Idrotten har alltid stått mig nära hjärtat och jag är otrolig tacksam att jag får möjlighet att fortsätta vara en del av den även som läkare.
Sedan 12 år tillbaka är jag medicinsk ansvarig för F-18/19 landslaget i fotboll där jag fått uppleva 2 EM-Guld, 1 EM-Silver, 1 EM-Brons och 2 VM slutspel.

Sedan 6 år tillbaka är jag även medicinsk ansvarig läkare för Elitidrottsgymnasiet i Uppsala. Jag hjälper även Storvreta IBK, Sirius IBK, Fyrisfjädern, Uppsala Basket, OK Linné, Hagunda IF Innebandy, UIF fotboll herrlag vid behov av medicinska bedömningar.
Kontakt och tidsbokning

Kontakta Marie Rådahl hos Nyby Vårdcentral för information och bokning hos Dr Kiani.

E-post: marie.radahl@lideta.se

 
SPONSORER TEAM TOKYO
SPONSORER
SAMARBETSPARTNERS