Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
UPSALA IF FRIIDROTT
Glädje. Gemenskap. För alla. Utvecklas tillsammans.

Dispositionsmedel/träningsbidrag 2020

Resultatgränser för dispositionsmedel/träningsbidrag under säsongen 2020 har nu tagits fram.

Detta gäller alltså resultat som görs under sommaren 2019 och ger bidrag under 2020.

Kontakta Henrik Wennberg om du vill ha en kopia på dessa nivåer.

henrik@uiffriidrott.se

SM-JSM-USM 2020

Arena USM och JSM, 15-22 år


Det är en stor mängd särskilda anpassningar som gjorts för att kunna genomföra JSM och USM denna sommar. 

Nedan följer viktig information om detta.


- Inga UIF kvalgränser kommer att användas. Istället används SFIFs kriterier där de 16 aktiva med bäst årsbästa (nationellt) får tävla. 

- Vi kommer att anmäla alla aktiva som är topp 20 enligt SFIFs statistik när anmälningstiden går ut. Vi får sedan invänta anmälningar från övriga föreningar innan vi vet exakt vilka aktiva som bjuds in till mästerskapet. Se länk för information gällande anmälningsdatum, mm. JSM och USM 2020.pdf

- Vi kommer så långt det är möjligt att undvika övernattningar. Detta utifrån rekommendationer från SFIF samt UIF:s för tillfället ansträngda ekonomi.

- Beroende på hur tidsprogrammet ser ut kommer vi i stor utsträckning planera att åka till mästerskapet samma dag som tävlingen genomförs. Vi planerar att aktiv som tävlar under en dag reser tillbaka till Uppsala efter avslutad tävling. Se länk för direktiv från SFIF. Resor sommaren 2020.pdf

- Aktiv som tävlar flera dagar i Linköping eller Norrköping övernattar där medan den som tävlar i Sollentuna förväntas åka fram och tillbaka.

- Planeringen av årets mästerskap mycket utmanande. Det är viktigt med stor flexibilitet och förståelse för detta hos både aktiva och tränare.

- Kompletterande information kommer så snart den är tillgänglig.


Obs att SM i mångkamp har separata förutsättningar och regler och omfattas inte av ovanstående.

 

Hör av dig till Henrik Wennberg med frågor/synpunkter/funderingar.

henrik@uiffriidrott.se

Tel: 070-643 82 14


Arena SM Uppsala

UIF har inga kvalgränser till SM utan den som klarar de kvalificeringsregler som gäller från SFIF har en plats i startlistan. Sammanfattningsvis innebär detta att deltagarplatser erbjuds i enlighet med den kombinerade svenska årsbästa statistiken för 2019 och 2020 . Topp 24 i teknikgrenarna och topp 32 i löpgrenarna erbjuds plats. Vid de tillfällen när alla dessa (topp 24/32) personer inte anmält sig så fortsätter listan i fallande skala, dvs om 23 av de 24 bästa i längdhopp anmält sig så går erbjudandet till person nr 25, osv. 


Se inbjudan för mer info.

Inbjudan SM 2020.pdf


Hör av dig till Henrik med eventuella frågor/funderingar. 

 
SPONSORER TEAM TOKYO
SPONSORER
SAMARBETSPARTNERS