SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
UPSALA IF FRIIDROTT
Glädje. Gemenskap. För alla. Utvecklas tillsammans.

Anmälan till Vårterminen 2021
I nedanstående text hittar du all info om anmälan till våra träningsgrupper. 

Vi välkomnar alla barn och ungdomar till våra träningsgrupper, oavsett tidigare erfarenheter och bakgrund. Vi vill att just DU ska blir medlem och börja träna i en av våra grupper. Träningen anpassas så att den ska passa alla och du kommer få möjlighet att testa på alla friidrottens grenar. 

Träningsgrupperna för vårterminen 2021 öppnar måndagen den 14/12 kl 08.00, för befintliga medlemmar (medlemmar som har tränat i en grupp under förgående termin). Träningarna hålls i friidrottshallen i IFU-arena. Info om träningstider finnes under varje grupp på bokningssidan.
IFU-Arena ligger på Råbyvägen 77, och det är buss 1 + 3 som går till busshållplats Lagerlöfsgatan (precis utanför IFU). Länk till anmälan (blir aktiv 14/12 kl 8)

Anmälan för nya medlemmar öppnar måndagen den 18/1 kl 08.00. Då kan man anmäla sig till de grupper som fortfarande har lediga platser kvar. Här går det även bra för befintliga medlemmar att göra gruppbyten. Länk till anmälan på våran bokningssida

Om du fyller i följande formulär så kommer du få alla information om vad som gäller inför anmälan nästa termin på mail:  intresseanmälan (det går även att fylla i intresseanmälan till fulla grupper). 

Har du några frågor? Maila till klara@uiffriidrott.se


 
SPONSORER
SAMARBETSPARTNERS