SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
UPSALA IF FRIIDROTT
Glädje. Gemenskap. För alla. Utvecklas tillsammans.

10 gruppen

Träningsgruppen 10-svart består av pojkar och flickor födda 2010. Fokus i tidig ålder ligger på rörelseglädje och att utveckla koordination och kroppskontroll. 
Detta varvar vi med grenspecifik träning och tränar samtliga grenar under terminen.

 

Tränargruppen består av en ungdomstränare som är aktiv friidrottare och fem föräldrar.
Träningstider:
 
Avslutning 18/6
2022-06-12 20:00

Lite uppdaterad info inför 18:e juni. 
Välkomna på poolparty och hamburgergrillning kl 16.30. 
Ta med badkläder, nämn ev allergi och glöm inte att meddela om du kommer eller ej. 

Ryttartopsvägen 5 i Lindbacken. 

Välkomna!

Terminsavslutning
2022-06-07 12:55

Hej! 
Under den här terminen infördes det lite förändringar och bland annat fortsätter terminen längre än tidigare. 
Daniel och Frida avslutade dock träningen förra veckan och jag (Anja) tränar sista tillfället ikväll. Sissi och Anders fortsätter även nästa vecka. Därefter har de som vill möjlighet att träna med de andra 10-grupperna fram till Uppsalaspelen 2-3 juli. 

Vi tränare i 10-svart önskar bjuda in alla barn i gruppen till gemensam avslutning på em den 18:e juni. Grilla hamburgare och bada i pool i Lindbacken står på schemat. 

Meddela Daniel, Frida eller Anja så snart som möjligt, senast lördag 11/6 om du kan komma. 

Jag vill också ta tillfället i akt och tacka alla barn i gruppen för den här terminen. När vi räknade efter visade det sig att olika delar av nuvarande konstellation av tränare har tränat gruppen i över 6 år! För egen del vet jag inte hur hösten ser ut, men oavsett hur det blir framöver så har det varit utvecklande och fantastiskt roligt att följa allas utveckling! 

Vi tränar inne idag!
2022-05-10 07:20

Hej! 
Vi har ju egentligen gått ut och ska träna på utearenan, men just idag är det renovering av banorna så ikväll tränar vi inomhus. Nästa vecka är det ute igen! 

Uteträning!
2022-04-30 07:34

Hej! 
Nästa vecka börjar vi med träning utomhus. Eftersom vädret varierar lite och det tenderar att blåsa på arenan nästan jämnt är det bra med lager på lager inklusive mössa och vantar. Vi samlas vid läktaren vid utomhusbanan.

Trevlig Valborg! 

Ingen träning på påsklovet
2022-04-09 17:49

Det blir trots allt inställd träning nästa vecka. 

Så, vi önskar er alla ett härligt påsklov och så ses vi veckan efter! 

Träning påsklovet
2022-04-07 20:43

Hej! 
Vi skulle behöva veta hur många som är hemma under påsklovet och vill/kan komma och träna. Ev slår vi ihop 10-grupperna och har gemensam träning. Dock är ingen av tränarna i vår grupp med. 
Man behöver bara höra av sig om man vill och kan, maila i så fall anja.westman@gmail.com senast imorgon fredag så återkommer vi med hur det blir! 

Ingen träning idag
2022-02-08 11:55

Kom ihåg att det inte är någon träning idag, detta för att hallen förbereds för stavhoppsgalan imorgon. Den ska sändas på SVT tror jag, så håll utkik där! 
Och vi ses för träning på fredag igen! 

Covid-19
2022-01-26 19:58

Hej! 
Smittspridningen är ju som ni alla vet hög överallt. Vi har haft barn i gruppen som testat positivt under de senaste veckorna och så också i tisdags och det ser likadant ut i andra grupper. Det är mycket smitta helt enkelt. Håll därför lite extra utkik efter symptom och följ myndigheternas rekommendationer. 

Vi uppmanar alla till att prata med barnen om att hålla avstånd, vi använder handsprit på träningen och alla får gärna ta för vana att tvätta händerna innan träningen. Träna bara om du känner dig helt frisk osv. Vi försöker anpassa övningarna så att man inte är alltför nära varandra och så hoppas vi att smittan så småningom ebbar ut! 

 

Träning fredag
2022-01-20 21:16

Hej! 
Det är många sjuka just nu och stor smittspridning i samhället. Vi har haft deltagare under sista veckans träningar som testat positivt på covid. Var extra observanta på symptom och stanna hemma vid osäkerhet. 
Vi kör träning imorgon men tänk på att påminna barnen om att hålla avstånd och att tvätta händerna innan träningen. 

Påminner också om perskampen 4 nästa torsdag, ypperligt tillfälle att prova på tävlingsformen. Sen är det ju också Mondo indoor games i februari, med begränsade platser så anmäl snarast vid intresse! 

VT-2022, nu börjar träningen!
2022-01-10 20:10

Hej! Välkomna tillbaka och välkomna ni som är nya! Vi beklagar lite sent utskick men imorgon kör vi igång. Träningstiderna för både tisdagar och fredagar är 17.00-18.30 och det blir lite ändringar den här terminen jämfört med förra. Dels är träningen längre, så att vi hinner med både ordentlig uppvärmning och avslut samt ett längre grenpass. Dels kommer vi att följa en ordning och träna de olika grenarna mer synkat med övriga 10-grupper. 
För er som är nya: Vi samlas nere i plinthörnet dvs hörnet av arenan närmast trappan. 

Med tanke på smittspridningen i samhället just nu vill vi passa på att trycka på att det är noll tolerans på minsta sjukdomstecken. Då stannar man hemma.
Tvätta händerna innan träning och håll avstånd där det går. Och vänta på läktaren tills träningen börjar. 

Vi passar också på att påminna om perskampen 3 och 4 som kommer att gå av stapeln kommande veckor. Kika på hemsidan. 

/tränarna

Inställd träning
2021-12-09 21:04

Ingen träning imorgon pga sjukdom. 
Sista träningarna för terminen blir nästa vecka! 

Filmning inför reklamfilm
2021-11-28 21:20

På tisdagsträningen nu i veckan kommer Erik Hagberg (sprinter för Uif och filmare) att filma när vi tränar. Det kommer att klippas ihop till en reklamfilm för Uif så att fler förhoppningsvis blir nyfikna på att börja träna friidrott. Vi tränar som vanligt.

Inga namn kommer att presenteras och filmen ska vara ca 20 sekunder, så de som syns i bild kommer att synas kort. 

VIKTIGT: om man inte vill att ens barn ska vara med så maila innan tisdag så ordnar vi det. 

 

Vill också passa på att påminna om perskampen på torsdag, en tävling i Uifs regi. Se mer på friidrottsanmalan.se

 

/Anja

Last call - äta tillsammans
2021-11-20 09:10

Hej! 
Om någon missat att anmäla till att käka hamburgare med gruppen så går det fortfarande att höra av sig, men jag behöver ha besked senast ikväll. 

Vi har fått in föräldrar till funktionärer, stort tack! 

Fortsatt trevlig helg! 
/Anja

Påminnelse klubbtävling
2021-11-18 21:17

Hej! 
Vi har inte fått in något namn på föräldrar som kan vara funktionärer på tävlingen 27:e november. Senast imorgon behöver vi ha det för att kunna lämna till tävlingsansvarig. Uif har valt att inte sälja strumpor, kakor osv men däremot innebär medlemskap och träning i klubben att man som förälder ställer upp på olika evenemang som klubben anordnar. Maila anja.westman@gmail.com 

Tidigare år har man blivit tilldelad ett pass, men det hoppas  vi slippa och att någon kan tänka sig att ställa upp. Det behövs två stycken. 

Det är också sista dagen att anmäla att man vill vara med och äta. Swisha 75:- till 0703636846 och skriv barnets namn i meddelanderutan. 

Till tävlingen anmäler man sig individuellt. 

 

Så hör av er! :-)

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
SAMARBETSPARTNERS