SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
UPSALA IF FRIIDROTT
Glädje. Gemenskap. För alla. Utvecklas tillsammans.

Ingen träning förrän i januari 2021
2020-12-14 20:38

Hej alla glada och enagerade Unga kastare!

 

Från och med idag den 14 december gäller nya nationella råd samt riktlinjer från SFIF som sätter ramarna för UIF Friidrotts träningsverksamhet under pandemin och officiellt gäller dessa nu fram till och med den 31 januari 2021. Det är mycket att ta hänsyn till (som vi redan gör) OCH en ny begränsing är att en grupp får bestå av max 8 aktiva.

 

Vi tränare i Unga kastare har därför beslutat att vi ställer in träningen fr o m idag 14 december (gäller alla träningar på tisdagar, torsdagar och lördagar).

 

Vår plan är att återkomma med hur vi ska bedriva träningen i januari på ett säkert sätt - så snart vi har hunnit tänka igenom det.

 

Har du frågor/funderingar får du gärna skriva till sivjonss@gmail.com eller så kan du kontakta UIFs sportchef Henrik Wennberg (henrik@uiffriidrott.se).

 

Tills vi ses igen önskar vi alla ett riktigt skönt lov - woop, woop, lov, snart händer det :-) 

 

Håll ut, håll avståndet och var snälla mot varandra – vi ska komma igenom vintern och pandemin på ett bra och säkert sätt - tillsammans! Försök fokusera på det som trots allt är bra.

 

En riktig God Jul från Ellen, Ibro, Jussi, Linnéa och Siv

 

PS Kör ett kortare styrkepass hemma varannan dag: burpies, armhävningar, knäböj, vindrutetorkaren, dips, sit-ups, tåhävningar, spring upp&ner för trappan, utfallssteg, plankan, 90 grader, sidoplankan, höga upphopp, mm mm – blanda och ge!  

 
SPONSORER
SAMARBETSPARTNERS