SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
UPSALA IF FRIIDROTT
Glädje. Gemenskap. För alla. Utvecklas tillsammans.

Funktionärskalender 2019
2018-11-09 12:12
Hej alla föräldrar,

Föräldrar till barn och ungdomsgrupper (yngre än 15) ställer upp som funktionärer 2 gånger om året. Detta är vår klubbpolicy och står i anmälan för barn/ungdomsgrupperna. I Upsala IF Friidrott arbetar vi inte med någon försäljning av t.ex. lotter eller annat. Istället så ställer man som förälder & aktiv upp som funktionär minst 2 gånger om året på våra klubbevenemang. För att få våra tävlingar att funka så behöver vi funktionärer. Varje grupp har sina datum som de är ansvariga för och om man behöver byta datum så hör man av sig till en annan förälder i gruppen och byter med dem internt. Varje förälder ansvarar alltså för att se till att de är där eller har en ersättare till deras datum, detta är jätteviktigt! Datumen skickas ut redan nu för att ge er så bra framförhållning som möjligt.

Denna länk är till er funktionärskalender 2019. Den visar alla UIFs arrangemang som er grupp ansvarar för att hjälpa till på. I kalendern står era datum och er mail ni angivit när ni registrerade era barn som medlemmar. Kalendern visar enbart 1 funktionärsinsats per barn. Det andra datumet man hjälper till på är den 16 Maj under Blodomloppet, vårt största arrangemang.


Ca 2 veckor innan arrangemangen skickas en lista ut med kontaktuppgifter inför tävlingen, vilken gren er grupp kommer att hjälpa till på och samlingstider. Som vanligt är alla våra arena arrangemang heldagar ca kl 8:30-15:30. Vi bjuder på lunch, mackor och fika under dagen. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att vara funktionär men vi uppmanar att man har gått vår funktionärsgenomgång på ca 1h - datumen för den kommer upp på hemsida längre fram.

Vid frågor om funktionärsinsatser kan ni maila mig: vanessa@uiffriidrott.se
Ha en fortsatt trevlig dag!
Vanessa Kamga
Upsala IF friidrott

Nyhetsarkiv
Funktionärsbrist!2019-04-17 20:52
Påminnelse!2019-03-29 16:51
Blodomloppet 16 maj2019-03-10 08:10
 
SAMARBETSPARTNERS