SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
UPSALA IF FRIIDROTT
Glädje. Gemenskap. För alla. Utvecklas tillsammans.

T-shirtsutdelning 12 till 16 maj
2018-04-07 11:08

Hej alla aktiva och föräldrar!


Jag heter Camilla Forssten och är funktionärsansvarig för Blodomloppet den 17 maj 2018. I år startar Blodomloppet vid IFU Arena. 5 km banan går runt Gränbyparken och 10 km via von Bahrska-häcken och Röbo till Gamla Uppsala högar och tillbaka via Vattholmavägen och genom Nyby till målet på nya utearena.


Ni som får detta kommer vara funktionärer innan loppet eller på själva dagen. Ni kommer dela ut nummerlappar eller t-shirts. Leta reda på din grupp/ditt barns grupp i dokumentet och fyll i den dag som passar bäst för dig/din familj. Observera att det på helgen den 12 och 13 maj finns två pass. Det är först till kvarn som gäller, är alla rader fulla under ett datum får ni välja ett annat pass/en annan dag,så fyll i så snabbt som möjligt, senast fredag den 13 april, vill jag ha fulla listor.


Personal från kansliet kommer finnas på plats men ni förväntas hjälpa till med att ställa iordning bord och bära fram lådor. I år ville vi visa vår nya fina friidrottshall, så nummerlapps- och t-shirtsutdelningen kommer ske inne i hallen i hörnet vid trapporna till kansliet/sekretariatet. Vi kommer öppna dörrarna vid toaletterna så att deltagarna inte behöver gå igenom hela IFU.


Det kommer finnas te/kaffe och smörgås.


Tack för er hjälp!


Med vänliga hälsningar

Camilla Forssten


Klicka på länken nedan för att öppna dokumentet och skriv direkt i, det sparas automatiskt.


https://docs.google.com/spreadsheets/d/1QUcrMKWJfKPcTjvfJJOdEVA28UW6VoZDfhf9LRiUDf8/edit#gid=0


Nyhetsarkiv
Funktionärsbrist!2019-04-17 20:52
Påminnelse!2019-03-29 16:51
Blodomloppet 16 maj2019-03-10 08:10
 
SAMARBETSPARTNERS