SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
UPSALA IF FRIIDROTT
Glädje. Gemenskap. För alla. Utvecklas tillsammans.

Blodomloppet 16 maj
2019-03-10 08:24

Hej!


Här kommer information från mig, Camilla, som är funktionärsansvarig för Blodomloppet.


Nu är det dags att ställa upp som funktionär! I år är Blodomloppet torsdagen den 16 maj. Som ni vet från Vanessas (funktionärsansvarig för övriga tävlingar) tidigare utskick, så är det en förälder per familj som är funktionär på Blodomloppet. Självklart får båda föräldrarna vara med! Vilket också ofta sker då ni har barn i olika grupper. För er som ställer upp som funktionär och har barn i olika grupper, meddela mig i vilken grupp du inte är funktionär i.  


Er grupp, -13 svart, är funktionärer på utdelningen av nummerlappar och t-shirts. Detta delas ut innan blodomloppsdagen. Exakta datum och tider är inte klara ännu men jag vill att ni är medvetna om att det blir mellan lördagen den 11 maj till onsdagen den 15 maj. Som förra året är det dagtid på helgen och eftermiddag/kväll på vardagarna. Så fort detta är bestämt lägger jag ut ny info på er sida där ni fyller i vilken dag och pass som passar er.


Mer detaljerad info om vad ni ska göra och samlingstider kommer från hen som är  funktionsansvarig för din funktion längre fram. Ett funktionärs-PM kommer också skickas ut när det närmar sig.


Stort TACK för att du ställer upp som funktionär och representerar UIF och gör Blodomloppet till en folkfest! Förra året var det drygt 12 000 löpare, hur många blir det i år?!

Glöm inte att anmäla dig som blodgivare om du inte redan är det, du behövs! http://geblod.nu/uppsala/central/uppsala/


Gå gärna in på Blodomloppets hemsida: http://blodomloppet.se/vara-lopp/uppsala/


Med vänliga hälsningar


Camilla Forssten

Funktionärsansvarig för Blodomloppet 2019

camilla@uiffriidrott.se


Nyhetsarkiv
Funktionärsbrist!2019-04-17 20:54
Uppdatering Blodomloppet2019-04-10 18:33
Blodomloppet 16 maj2019-03-10 08:24
T-shirtsutdelning 17 maj2018-04-07 11:10
 
SPONSORER
SAMARBETSPARTNERS