SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
UPSALA IF FRIIDROTT
Glädje. Gemenskap. För alla. Utvecklas tillsammans.

Välkommen till grupp 08-gul

Här hittar ni information om träningar och tävlingar för grupp 08-gul.

 
Vi tränar  tre gånger i veckan:
Måndagar 17:30-19:00
Torsdagar 18:45-19:45
Lördagar 11:30-13:00
Utomhus DM
2021-08-23 12:45

Utomhus DM

Den 04-05e september är det utomhus DM.

 

Grenar: P13/F13 : lördag: 200m , 600m , 60mh , kula , längd , diskus och slägga

                            Söndag: 60m , 1500m , 200mh , höjd , stav , tresteg och spjut

Anmälan görs via Friidrottsanmälan.se (friidrottsanmalan.se).

Sista anmälningsdagen är den 27e augusti. 

 

Länk till inbjudan inbjudan-dm-2021.pdf (idrottonline.se).

 

Jag kommer vara där också och hjälpa till. 

 

Mvh

Krikor Krekorian - Ledare 08gul 

Funktionärsbrist!
2019-04-17 20:45

Funktionärer till våra tävlingar och först och främst Blodomloppet

Hej och tack alla ni som anmält att ni kan vara med som funktionärer på Blodomloppet, en av våra viktigaste tävlingar både vad gäller inkomst för föreningen men även som upplevelse för deltagarna och dess viktiga syfte, GEBlod.

Det går åt ca 400 funktionärer för denna tävling. Några av oss har jobbat sedan i höstas med detta, några kommer att behöva jobba hela Blodomloppsdagen, många behövs direkt före, under och efter loppet och några behövs dagarna före loppet för att dela ut nummerlappar m.m. Det brukar vara ca 13 000 löpare som skall delta så vi behöver vara många funktionärer för att kunna genomföra ett bra arrangemang.

I dagsläget saknas ca 80 funktionärer och vi går därför ut och ber Dig att hjälpa till om det är möjligt.

Vi har i år ett tufft tävlingsprogram med Blodomloppet den 16 juni, Vårruset den 5 juni och landskamp den 8-9 juni så vi är medvetna om att kanske fler av er kommer att få vara med och jobba lite mer än vad vi vill att ni skall jobba.

Ibland kan det behövas mer insatser än ambitionen två tillfällen per år men om vi tittar tillbaka till 70-, -80 och 90  talet då vi delade ut reklam, sålde lotter, drev korvkiosk mm tycker vi att UIF friidrott har valt en betydligt bättre modell, att hjälpa till på några tävlingar, även om det kan bli fler än de två tillfällen per år som är ambitionen.

Så vi vädjar än en gång har ni möjlighet att vara med som funktionär på blodomloppet den 16 maj anmäl er NU!

Fyll i namn, mejladress, barnets grupp och barnets namn om de ska vara med. Ni kommer bli placerade där ni bäst behövs, just nu är det banvakter och efter målgång med utdelning av medaljer, vätska och bananer. Ni som anmäler er kommer från mejl från den som är funktionsansvarig inom respektive område.

Här är länken till anmälningen:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v7WZIeSmgpFlcl6rzvBE_E8-hEWd5N8FdW0SX3Kv4eE/edit?usp=sharing


Uppsala 2019-04-17

Tord Hallberg

Tävlingsansvarig

Camilla Forssten   

Funktionärsansvarig Blodomloppet

               

Anders Kindmark

Ordförande Upsala IF Friidrott

                                      


Blodomloppet 16 maj
2019-03-10 07:44

Blodomloppet 2019


Här kommer information från mig, Camilla, som är funktionärsansvarig för Blodomloppet.


Nu är det dags att ställa upp som funktionär! I år är Blodomloppet torsdagen den 16 maj. Som ni vet från Vanessas (funktionärsansvarig för övriga tävlingar) tidigare utskick, så är det en förälder per familj som är funktionär på Blodomloppet. Självklart får båda föräldrarna vara med! Vilket också ofta sker då ni har barn i olika grupper. För er som ställer upp som funktionär och har barn i olika grupper, meddela mig i vilken grupp du inte är funktionär i.  


Räkna med att din insats är mellan kl 16-21 den kvällen, men tiderna är cirkatider beroende på vilken funktion du är på. Har du svårt för att hjälpa till på kvällen? Vi behöver funktionärer under dagen, från kl 8 och framåt! Hör snarast av dig till mig, så kan du hjälpa till under dagen eller tidigare vid nummerlappspackningen och utdelningen av nummerlapparna/t-shirts.


Flera grupper kommer göra först sin funktion som är huvuduppgiften och när den är i avklarad i form av ihopplockning och städning (gäller främst efteranmälan, utdelning av nummerlappar/t-shirts och vätskekontrollen på 5 km banan) går gruppen via infotältet, där jag finns hela kvällen, mot utearenan för att hjälpa till där.


Mer detaljerad info om vad ni ska göra och samlingstider kommer från hen som är  funktionsansvarig för din funktion längre fram. Ett funktionärs-PM kommer också skickas ut när det närmar sig.


För att ni ska kunna få mat (sallad/wraps) och ta del av informationen som skickas ut är det viktigt att ni fyller i namn och mailadress på den som ska vara funktionär. Ska ditt barn ställa upp som funktionär? Fyll i hens namn också. Det är kul när barnen är med eftersom det blir något gruppen gör tillsammans. Därför är det bra att ni fyller i på länken nedan snarast så det blir en gruppinsats! Efter den 5 april placerar jag er som inte anmält er där ni behövs bäst.


Stort TACK för att du ställer upp som funktionär och representerar UIF och gör Blodomloppet till en folkfest! Förra året var det drygt 12 000 löpare, hur många blir det i år?!

Glöm inte att anmäla dig som blodgivare om du inte redan är det, du behövs! http://geblod.nu/uppsala/central/uppsala/


Gå gärna in på Blodomloppets hemsida: http://blodomloppet.se/vara-lopp/uppsala/


Här följer länken till din grupps anmälningssida:


https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hELgb8ilpl4Cw_uIcrxJKGPFawokrvRLVuRPQhDWn5k/edit?usp=sharingMed vänliga hälsningar


Camilla Forssten

Funktionärsansvarig för Blodomloppet 2019

camilla@uiffriidrott.se


Funktionärskalender 2019
2018-11-09 11:53
Hej alla föräldrar,

Föräldrar till barn och ungdomsgrupper (yngre än 15) ställer upp som funktionärer 2 gånger om året. Detta är vår klubbpolicy och står i anmälan för barn/ungdomsgrupperna. I Upsala IF Friidrott arbetar vi inte med någon försäljning av t.ex. lotter eller annat. Istället så ställer man som förälder & aktiv upp som funktionär minst 2 gånger om året på våra klubbevenemang. För att få våra tävlingar att funka så behöver vi funktionärer. Varje grupp har sina datum som de är ansvariga för och om man behöver byta datum så hör man av sig till en annan förälder i gruppen och byter med dem internt. Varje förälder ansvarar alltså för att se till att de är där eller har en ersättare till deras datum, detta är jätteviktigt! Datumen skickas ut redan nu för att ge er så bra framförhållning som möjligt.

Denna länk är till er funktionärskalender 2019. Den visar alla UIFs arrangemang som er grupp ansvarar för att hjälpa till på. I kalendern står era datum och er mail ni angivit när ni registrerade era barn som medlemmar. Kalendern visar enbart 1 funktionärsinsats per barn. Det andra datumet man hjälper till på är den 16 Maj under Blodomloppet, vårt största arrangemang.


Ca 2 veckor innan arrangemangen skickas en lista ut med kontaktuppgifter inför tävlingen, vilken gren er grupp kommer att hjälpa till på och samlingstider. Som vanligt är alla våra arena arrangemang heldagar ca kl 8:30-15:30. Vi bjuder på lunch, mackor och fika under dagen. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att vara funktionär men vi uppmanar att man har gått vår funktionärsgenomgång på ca 1h - datumen för den kommer upp på hemsida längre fram.

Vid frågor om funktionärsinsatser kan ni maila mig: vanessa@uiffriidrott.se
Ha en fortsatt trevlig dag!
Vanessa Kamga
Upsala IF friidrott
Ingen träning på måndag, Valborgsmässoafton
2018-04-24 10:28

På måndag 30 april är det ingen träning eftersom det är Valborgsmässoafton.


Säsongen håller på fram till och med v.20 "Blodomlopps" veckan.

Den veckan har 08-gul sin sista träning på måndagen den 14 maj.

Helgen v.20 söndagen den 20 maj utgår träningar pga. Pingst.


På söndag 29 april tränar vi som vanligt 13-14, vi syns då!


Hälsningar tränarna 08-gul

Ingen träning i Påsk!
2018-03-27 10:03

Hej alla 08-gul medlemmar!


Under Påsklovet så är det träningsuppehåll.

Detta gäller från 30/3 (långfredagen) tom söndagen 8/4.

Träningarna drar igång igen måndagen 9/4 vecka 15.


Vi önskar Er ett härligt Påsklov,

Hälsningar ledarna 08-gulFunktionärsinsatser 08-gul 2018
2018-02-22 13:53
Hej 08-gul!

Här kommer länken till er grupps funktionärsinsatser:

Genom att klicka på länken nedan kommer ni till er grupps funktionärskalender inför 2018. I vår ideella förening är det viktigt att alla hjälper till och vi håller inte på med någon säljverksamhet i några former! Som medlem i UIF ställer man istället upp som funktionär 2 gånger om året upp på våra arrangemang. Varje grupp har en kalender där mängden funktionärsinsatser de behöver göra står uppskrivna. Det är jätteviktigt att alla familjer bokar upp sig på 2 datum så snart som möjligt så att man både kan planera sin egna personliga kalender och har möjlighet att välja bland lediga funktionärsplatser.
Efter ni skrivit upp er får ni ett mail 1 vecka innan tävlingen med exakta tider efter tävlingens tidsprogram samt samlings information
OBS. Under arenatävlingar som är lite längre bjuds det på mat, fika, kaffe & mackor under hela dagen. 

Gör så här:
Klicka upp länken
Välj 2 tävlingar där ni har möjlighet att ställa upp
Skriv dit ert barns förnamn och er mailadress
Kryssa bara ur sidan, allt sparas automatiskt

Om ni har några frågor kan ni maila mig vanessa@uiffriidrott.se
Vanessa Kamga, Funktionärsansvarig
Upsala IF Friidrott
INGEN TRÄNING PÅ SPORTLOVET!
2018-02-14 13:49

Sportlovsveckan, v.8

Måndag 19 februari samt söndag 25 februari är det ingen träning.

Vi tränar nu på söndag 18 februari 13-14 och tar sedan lov

och ses igen måndagen 26 februari.


Ha ett härligt sportlov, men vi ses väl på söndag!


Med Vänlig Hälsning

TRÄNARNA 08-gul

2018-02-07 13:48

INGEN TRÄNING PÅ SÖNDAG 11/2!


På söndag är det Nordenkampen i IFU arena så vår träning den 11 februari utgår. Är man intresserad av att komma och titta på tävlingarna så bifogar jag en länk där biljetter köps.


Med Vänlig Hälsning

Tränarna 08-gul


Nordenkampen är en inomhuslandskamp mellan Sverige, Finland, Norge och Danmark/Island (gemensamt lag) där två aktiva från varje lag tävlar om poängen. I Nordenkampen är det inte den individuella prestationen som är det viktigaste utan det är den totala poängen till laget avgör den prestigefyllda landskampen. 


Biljetter

http://ifuarena.ebiljett.nu/Home/events
2018-01-24 14:33

För info!

Så är det ingen träning på söndag eftersom det hålls DM i hallen.

Nedan ser ni kommande arrangemang då söndagsträningarna kommer att utebli.


DM 28-29/1

Landskampen 11/2

IJSM 24-25/2

Väl mött igen måndag 29 januari

/ Ledarna

Lite info från Upsala IF Friidrott
2018-01-24 14:27

Kommande arrangemang:


DM 28-29/1


Landskampen 11/2


IJSM 24-25/2


Blodomloppet 17/5


Vårruset 5/6


Uppsalaspelen 16-17/6Upsala IF Friidrotts Verksamhetsplan


Våra ledord

Upsala IF Friidrott ska vara en förening för alla. Vår verksamhet ska stå för gemenskap och glädje samt att vi utvecklas tillsammans.

Vår vision

Upsala IF Friidrott ska vara en förebild med god kamratanda och verksamhet för människor i alla åldrar. Vår träning skall vara tillgänglig, allsidig och rolig, anpassas efter individens utveckling och vara fokuserad på långsiktig utveckling. Vi ska se hela bilden, alla medlemmar och ha en verksamhet där alla kan vara vinnare.


Gällande funktionärsutbildningar: 

Som många av er känner till arrangerar Upsala IF Friidrott flera friidrottstävlingar. För att dessa ska kunna genomföras behövs många funktionärer.

Här kan du som förälder/anhörig bidra och vi hoppas att du vill göra det – det är mycket värdefullt för föreningen!


För att du ska känna dig trygg och förberedd när du hjälper till som funktionär anordnar vi i november- december vid flera tillfällen en kortare utbildning/genomgång av vad det innebär att vara funktionär.


Utbildningen tar ca 1-1.5 timmar och vi har genomgången på IFU Arena. 
Vi gör en rundvandring på arenan och berättar om de olika uppdrag man har som funktionär i olika grenar, samt går igenom de mest basala reglerna. Du får ett enklare skriftligt material.


De som håller i genomgången heter Siv Jönsson och Per Måwe.

Nedan följer tidpunkter för utbildningen, 

Ingen föranmälan, bara att dyka upp:
Torsdag 25 januari kl 17:00
Onsdag 31 januari kl 17:00
Tisdag 6 februari kl 17:00
Måndag 12 februari kl 17:00

Samlingsplats: Läktaren vid kulstötningsplanen, IFU Arena.


VARMT VÄLKOMMEN!


Frågor? Hör av Er via mail till ( sivjonss@gmail.compmawe@yahoo.se) Från Upsala IF FriidrottKommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
SAMARBETSPARTNERS