SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
UPSALA IF FRIIDROTT
Glädje. Gemenskap. För alla. Utvecklas tillsammans.

Nytt upplägg för unga häcklöpare
2020-10-06 14:10
Hej,

Efter många diskussioner med andra grupper i hallen under vinter/vår och väldigt olika antal aktiva på träningarna har jag inte varit så sugen på att starta igång unga häcklöpare igen, men efter ett möte med vår sportchef har vi bestämt att jag ska ha en mindre grupp med några som känner att de vill komma varje vecka och som jag känner är motiverade och har visat detta. 
Med det sagt vill jag gärna att ni som är intresserade hör av er! Träningen kommer att ligga på tisdag, onsdag eller torsdag kl 17.00. Vilken dag det blir bestämmer jag när jag vet vilka som är intresserade och när ni kan. 

Är ni intresserade kan ni maila linus.boyer@hotmail.com och skriva:
namn
ålder
vilka dagar ni kan
om ni kommer kunna träna varje vecka (det är ett måste)

Tanken är att gruppen ska omfatta 6-8 individer och att alla kommer varje pass! Sen kommer det finnas möjlighet att komma till hallen och köra alternativa pass när jag tränar de jag har på gymnasiet också. Förhoppningsvis kan vi starta igång träningen nästa vecka!

Mvh
Coach Boyer

Nyhetsarkiv
Spikskor2019-11-14 11:06
Inställda träningar2019-10-01 12:50
 
SPONSORER
SAMARBETSPARTNERS