SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
UPSALA IF FRIIDROTT
Glädje. Gemenskap. För alla. Utvecklas tillsammans.

Välkommen till grupp 10-gul!
Träningstider:
Tisdag 17:30-18:30
Fredag 17:00-18:00

Kontaktinfo ledare:
Ung ledare Marie Ebbestad: marie.ebbestad@gmail.com
Funktionärsbrist!
2019-04-17 20:50

Funktionärer till våra tävlingar och först och främst Blodomloppet

Hej och tack alla ni som anmält att ni kan vara med som funktionärer på Blodomloppet, en av våra viktigaste tävlingar både vad gäller inkomst för föreningen men även som upplevelse för deltagarna och dess viktiga syfte, GEBlod.

Det går åt ca 400 funktionärer för denna tävling. Några av oss har jobbat sedan i höstas med detta, några kommer att behöva jobba hela Blodomloppsdagen, många behövs direkt före, under och efter loppet och några behövs dagarna före loppet för att dela ut nummerlappar m.m. Det brukar vara ca 13 000 löpare som skall delta så vi behöver vara många funktionärer för att kunna genomföra ett bra arrangemang.

I dagsläget saknas ca 80 funktionärer och vi går därför ut och ber Dig att hjälpa till om det är möjligt.

Vi har i år ett tufft tävlingsprogram med Blodomloppet den 16 juni, Vårruset den 5 juni och landskamp den 8-9 juni så vi är medvetna om att kanske fler av er kommer att få vara med och jobba lite mer än vad vi vill att ni skall jobba.

Ibland kan det behövas mer insatser än ambitionen två tillfällen per år men om vi tittar tillbaka till 70-, -80 och 90  talet då vi delade ut reklam, sålde lotter, drev korvkiosk mm tycker vi att UIF friidrott har valt en betydligt bättre modell, att hjälpa till på några tävlingar, även om det kan bli fler än de två tillfällen per år som är ambitionen.

Så vi vädjar än en gång har ni möjlighet att vara med som funktionär på blodomloppet den 16 maj anmäl er NU!

Fyll i namn, mejladress, barnets grupp och barnets namn om de ska vara med. Ni kommer bli placerade där ni bäst behövs, just nu är det banvakter och efter målgång med utdelning av medaljer, vätska och bananer. Ni som anmäler er kommer från mejl från den som är funktionsansvarig inom respektive område.

Här är länken till anmälningen:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v7WZIeSmgpFlcl6rzvBE_E8-hEWd5N8FdW0SX3Kv4eE/edit?usp=sharing


Uppsala 2019-04-17

Tord Hallberg

Tävlingsansvarig

Camilla Forssten   

Funktionärsansvarig Blodomloppet

               

Anders Kindmark

Ordförande Upsala IF Friidrott

                                      


Påminnelse!
2019-03-29 16:50

Hej!


Stort tack till er som redan skrivit upp er till Blodomloppet!


Ni andra får en påminnelse här att fylla i ert namn och mejladress, se mitt förra utskick för att komma åt länken. Sista datum är 5 april!


Med vänliga hälsningar

Camilla Forssten

Funktionärsansvarig

Blodomloppet 2019Blodomloppet 16 maj
2019-03-10 08:09

Hej!


Här kommer information från mig, Camilla, som är funktionärsansvarig för Blodomloppet.


Nu är det dags att ställa upp som funktionär! I år är Blodomloppet torsdagen den 16 maj. Som ni vet från Vanessas (funktionärsansvarig för övriga tävlingar) tidigare utskick, så är det en förälder per familj som är funktionär på Blodomloppet. Självklart får båda föräldrarna vara med! Vilket också ofta sker då ni har barn i olika grupper. För er som ställer upp som funktionär och har barn i olika grupper, meddela mig i vilken grupp du inte är funktionär i.  


Räkna med att din insats är mellan kl 16-21 den kvällen, men tiderna är cirkatider beroende på vilken funktion du är på. Har du svårt för att hjälpa till på kvällen? Vi behöver funktionärer under dagen, från kl 8 och framåt! Hör snarast av dig till mig, så kan du hjälpa till under dagen eller tidigare vid nummerlappspackningen och utdelningen av nummerlapparna/t-shirts.


Flera grupper kommer göra först sin funktion som är huvuduppgiften och när den är i avklarad i form av ihopplockning och städning (gäller främst efteranmälan, utdelning av nummerlappar/t-shirts och vätskekontrollen på 5 km banan) går gruppen via infotältet, där jag finns hela kvällen, mot utearenan för att hjälpa till där.


Mer detaljerad info om vad ni ska göra och samlingstider kommer från hen som är  funktionsansvarig för din funktion längre fram. Ett funktionärs-PM kommer också skickas ut när det närmar sig.


För att ni ska kunna få mat (sallad/wraps) och ta del av informationen som skickas ut är det viktigt att ni fyller i namn och mailadress på den som ska vara funktionär. Ska ditt barn ställa upp som funktionär? Fyll i hens namn också. Det är kul när barnen är med eftersom det blir något gruppen gör tillsammans. Därför är det bra att ni fyller i på länken nedan snarast så det blir en gruppinsats! Efter den 5 april placerar jag er som inte anmält er där ni behövs bäst.


Stort TACK för att du ställer upp som funktionär och representerar UIF och gör Blodomloppet till en folkfest! Förra året var det drygt 12 000 löpare, hur många blir det i år?!

Glöm inte att anmäla dig som blodgivare om du inte redan är det, du behövs! http://geblod.nu/uppsala/central/uppsala/


Gå gärna in på Blodomloppets hemsida: http://blodomloppet.se/vara-lopp/uppsala/


Här följer länken till din grupps anmälningssida:


https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PLIuTJnfW2qPdE1qyFVqDClmmOq9UlYRcPV1-XtdQDQ/edit?usp=sharing


Med vänliga hälsningar


Camilla Forssten

Funktionärsansvarig för Blodomloppet 2019

camilla@uiffriidrott.se


Funktionärsinsatser 2019
2018-11-09 12:10
Hej alla föräldrar,

Föräldrar till barn och ungdomsgrupper (yngre än 15) ställer upp som funktionärer 2 gånger om året. Detta är vår klubbpolicy och står i anmälan för barn/ungdomsgrupperna. I Upsala IF Friidrott arbetar vi inte med någon försäljning av t.ex. lotter eller annat. Istället så ställer man som förälder & aktiv upp som funktionär minst 2 gånger om året på våra klubbevenemang. För att få våra tävlingar att funka så behöver vi funktionärer. Varje grupp har sina datum som de är ansvariga för och om man behöver byta datum så hör man av sig till en annan förälder i gruppen och byter med dem internt. Varje förälder ansvarar alltså för att se till att de är där eller har en ersättare till deras datum, detta är jätteviktigt! Datumen skickas ut redan nu för att ge er så bra framförhållning som möjligt.

Denna länk är till er funktionärskalender 2019. Den visar alla UIFs arrangemang som er grupp ansvarar för att hjälpa till på. I kalendern står era datum och er mail ni angivit när ni registrerade era barn som medlemmar. Kalendern visar enbart 1 funktionärsinsats per barn. Det andra datumet man hjälper till på är den 16 Maj under Blodomloppet, vårt största arrangemang.


Ca 2 veckor innan arrangemangen skickas en lista ut med kontaktuppgifter inför tävlingen, vilken gren er grupp kommer att hjälpa till på och samlingstider. Som vanligt är alla våra arena arrangemang heldagar ca kl 8:30-15:30. Vi bjuder på lunch, mackor och fika under dagen. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att vara funktionär men vi uppmanar att man har gått vår funktionärsgenomgång på ca 1h - datumen för den kommer upp på hemsida längre fram.

Vid frågor om funktionärsinsatser kan ni maila mig: vanessa@uiffriidrott.se
Ha en fortsatt trevlig dag!
Vanessa Kamga
Upsala IF friidrott
Viktig påminnelse!
2018-04-28 20:24
Hej föräldrar i 10 gul!

Tack Dan och Sara-Maria för att ni skrivit upp er som funktionärer! Men det behövs fler!

Så här skrev jag:

Jag heter Camilla Forssten och är funktionärsansvarig för Blodomloppet 2018.

I år är det två nya separata bansträckningar och då behövs det fler banvakter, därför är er insats viktig!

Ni kommer få mer info senare men det är samling ca 16:30 på nya arenan ute vid IFU. Beroende på var ni kommer stå är ni funktionärer till senast 20. Det är inte lämpligt att ha med yngre barn än de som är i 10 gul och det är upp till er att avgöra om ert barn ska vara med, då er viktigaste uppgift är att hjälpa löparna på nya bansträckningen.

Jag vill att ni klickar på länken nedan och fyller i ert barns namn, ert eget och er mejladress. Ni kommer få info senare via mejl.
Fyll i senast 3 maj!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mRAtmiAHxxq19C4OQWROj-WFwZqyBa033XuIwkM2EMc/edit#gid=0

Trevlig helg!
Camilla

camilla.forssten.cf@gmail.com
10 gul banvakter Blodomloppet 17 maj
2018-04-21 08:20
Hej föräldrar i 10 gul!

Jag heter Camilla Forssten och är funktionärsansvarig för Blodomloppet 2018.

I år är det två nya separata bansträckningar och då behövs det fler banvakter, därför är er insats viktig!

Ni kommer få mer info senare men det är samling ca 16:30 på nya arenan ute vid IFU. Beroende på var ni kommer stå är ni funktionärer till senast 20. Det är inte lämpligt att ha med yngre barn än de som är i 10 gul och det är upp till er att avgöra om ert barn ska vara med, då er viktigaste uppgift är att hjälpa löparna på nya bansträckningen.

Jag vill att ni klickar på länken nedan och fyller i ert barns namn, ert eget och er mejladress. Ni kommer få info senare via mejl.
Fyll i senast 27 april, tack!

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1mRAtmiAHxxq19C4OQWROj-WFwZqyBa033XuIwkM2EMc/edit#gid=0

Trevlig helg!
Camilla

camilla.forssten.cf@gmail.com
 
SPONSORER
SAMARBETSPARTNERS